Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Therese Bergsmo - 4 maj 2010 19:50

Vi har överlevt flytten, jag lovar. Men vi har varit/är helt slut så bloggandet har fått stå tillbaka lite. Jag orkar nog inte blogga så mycket idag heller, men lite tänkte jag uppdatera er med!


Vi hade ju flyttfirma på lördagen, jag stack ut tidigt till huset med alla kyl-varor. Mats stannade och väntade på flytt-gubbarna & sina föräldrar. Sedan åkte även de ut till huset. Vi fick mycket hjälp av Mats päron med upp-packning och montering av dig saker vi köpt...


Flyttfirman dök upp vid 15.30 med världens största lastbil (tyckte jag alltså). Jag tänkte att den måste ju bara vara halv-full... Icke, det ramlade ut cyklar när de öppnade dörren. Snacka om att vi har mycket grejer. Som tur var tog det bara ca 2,5 timme att lasta ur. Sedan var det middag och sängen för alla trötta.


På söndagen kom min mamma ut med sambo, de hjälpte oss också mycket med div saker. Dessutom fick vi en massa bra-att-ha-grejer. Tack mamma!


Vi åkte även en sväng till Sumpan på söndagen för att kolla status på lgh, men vi vände snabbt för vi längtade så tillbaka hem till huset!


Vi har fått en gräsklippare av Mats föräldrar. Tack Monica & Ove!


Idag är vi i ganska bra ordning här ute, det mesta är upp-packat och vi storm-trivs! Garaget innehåller fortfarande en del kartonger, men vi tar det pö om pö. I huset är det ordning och känns väldigt hem-trevligt redan.


Hur har då djuren det? Kanon!!! Jag tror att vi har världens lyckligaste djur just nu. Leia ligger ute på tomten mest hela tiden, leker med bollar eller "dödar" sina gose-djur. Simba sitter antingen på sin veranda och spanar på fåglarna i skogen eller går i ett 25 m långt snöre på framsidan. På kvällarna har vi två som ligger på rygg och snarkar i soffan!


Vi har haft väldigt fint väder de senaste dagarna också, tom shorts &t-shirt väder! Idag kom lite regn så just nu eldar vi i spisen. Den ger sån värme så det inte är sant, där har vi verkligen en energi-källa till vintern!


Nej, nu ska jag nog stupa i säng, jag är tröttare än tröttast...


Många kramar, Therese

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards