Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Therese Bergsmo - 10 maj 2008 16:37

Idag har vi köpt cykel och cykelkärra till Mats och Leia. Vi har kollat runt på olika ställen, men hittade en jättefin cykel och en jättefin vagn här i Sumpan. Det var ju tur att vi häromdagen tog en tur runt hela stan för att leta efter cykel :s


Vi köpte cykeln och vagnen och Mats cyklade hem med det, sen stod Leia och jag på gården och tog emot honom. Leia kollade nyfiket igenom hela cykeln och vagnen, sen fick hon sig en prov-tur. Vi la i en massa filtar och "stängde" in henne. Sen cyklade vi ner till Gröna stugan och Leia fick en vanilj-puck. Hon tyckte nog att allt var pinsamt och jobbigt, men satt lugnt kvar.


Glassen var god och som vanligt har inte Leia något seende när hon käkar glass. Sen skulle vi packa in oss igen och åka vidare, då gick det inte så bra längre... Leia vägrar kliva i, det var ur-pinsamt att åka vagn. Sen när vi väl får i hunden, så välter hela cykeln och det plingar och skramlar. Leia blir så klart livrädd och hoppar ur. Mats fick sig en rejäl känga och det kommer nog att bli en fläskläpp. Han tyckte allt blev mycket pinsamt eftersom det var fullt med folk, så vi rullade cykel en bit därifrån och satte in hunden igen. Jag höll dock i cykeln så den skulle hålla sig på hjulen. Sen cyklade vi hem, och det gick bra.


Nu är vi hemma, Leia håller på och tar igen sig efter den pinsamma turen;

Leia åker cykel-vagn


Leia med husses fina cykel :-)


Mats håller på och möblerar om, jag tror han har lite ågren över att det gått en massa pengar på en cykel och vagn, men framför allt njuter han över att han köpt en sån fin cykel.


En sak till han köpt och är MYCKET glad över är en radiostyrd bil... Den går att köra över stock och sten och verkar mer än tålig. Det ska bli kul att se den live (han glömde köpa batterier...) och se hur Leia och Simba tycker det är.


Ha det gott allihopa, i morgon är det utställning som gäller :D


Kram, Therese



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards